100ste loper Avond4daagse Thuis zit op scouting Hyllenkem!

Hillegom – Heeft u ze al zien lopen? Kinderen, ouders, opa’s en oma’s die vier avonden lopen om de enige echte Avond4daagse medaille te verdienen? In Hillegom zijn al meer dan 100 medailles verdiend! De 100ste medaille is besteld door scouting Hyllenkem. Daar zijn wij trots op. Op 10 juni stond de avond4daase organisatie ze op te wachten bij de door hun zelf bedachte finish om de medaille en wandelcertificaten uit te reiken.

Tekst: Avond4daage Hillegom

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je in via www.avondvierdaagse-hillegom.nl. Loop 4 dagen een afstand naar keuze en hierna ontvang je een echt avond4daagse medaille thuis. Meedoen kan tot en met 31 juli 2021 en kost slechts €5.

Scouting Hyllenkem heeft opkomsten op zondagmiddag van 12.00 tot 16.30, voor verschillende leeftijden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden en vrijwilligers! Meer informatie kan worden opgevraagd bij de secretaris, Daniëlla Caris, telefoonnummer 06-10271393. Mailen kan ook! Naar hyllenkem@gmail.com