Duurzaam ondernemen is gewoon goed voor je bedrijf!

1 min leestijd

Hillegom – Elk jaar wordt in de Duin- & Bollenstreek de duurzaamheidsprijs uitgereikt. Deze prijs heeft als doel duurzaam ondernemen in de streek te belonen. In 2021 gaat de organisatie langs bij enkele winnaars om te kijken hoe het nu met ze gaat.

Sinds 2009 werd de prijs tien keer uitgereikt. In tien rondes kwamen honderden bedrijven aan bod met hun projecten. Zij toonden allemaal hun inzet om door verstandige aanpak van Mens, Milieu en Maatschappij hun bedrijven toekomstbestendig te houden.

Brouwer Installatiebedrijf

In 2009 won het Hillegomse bedrijf “Brouwer Installatiebedrijf”. In 2021 blikken ze terug, en kijken ze wat er in de afgelopen jaren nog meer is gebeurd.

Serie

In een serie interviews vertellen enkele winnaars over het werk of projecten waarvoor zij ooit de prijs wonnen, en hoe het nu met ze gaat. Heel concrete voorbeelden en een uitnodiging aan belangstellende ondernemers om óók zo te werk te gaan. Bekijk hier de hele serie.