Partij “Hart voor Hillegom” is ingeschreven

1 min leestijd

Hillegom – Hart voor Hillegom is geregistreerd als lokale politieke partij die mee gaat doen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. De officiële documenten die nodig zijn voor een registratie zijn getekend en goedgekeurd door de kiesraad van de gemeente Hillegom. Dit maakt dat Hart voor Hillegom zich nu volledig kan richten op het bekend maken van haar standpunten en ideeën. Deze wijken op onderdelen af van de zittende partijen. Zo gaan de ideeën over burgerparticipatie verder dan bij de partijen die nu in de gemeenteraad zitten. We kiezen, na de verkiezingen, niet voor een college akkoord, maar liever voor een raadbreed akkoord, waar de standpunten van alle partijen in meegenomen worden. 

Ook het groen en behoud en bescherming van het Culturele erfgoed zijn standpunten die belangrijk zijn en terug te vinden in onze hartenkreten. 

Nog een ander nieuwsfeit is van organisatorische aard. Wilbert Koops is de nieuwe voorzitter van Hart van Hillegom. Met Wilbert hebben we een bekende beschermheer van het Cultureel Erfgoed en groen in de partij. De overige leden van Hart voor Hillegom zijn blij dat Wilbert deel uitmaakt van het team van Hart voor Hillegom. 

Naast Wilbert zijn Hans Cornet en Anita van Vliet nog op zoek naar meer mensen die zich wat betreft het gedachtengoed aan Hart voor Hillegom willen verbinden. Ziet u iets in onze hartenkreten of wilt u eerst meer informatie hierover, stuur dan een mail aan: info@hartvoorhillegom.nl Onze hartenkreten en meer informatie over de partij vindt u op www.hartvoorhillegom.nl