Seniorenweb is terug

Hillegom – Seniorweb is terug in Plein28! Vanaf 2 juni is iedereen weer iedere woensdag van 10.00-12.00 uur welkom. Vragen over computer, tablet of smartphone? Deskundige vrijwilligers staan klaar om advies te geven en te helpen bij problemen.

Benieuwd hoe een tablet werkt?

Dankzij buurtcadeau van het Oranje Fonds heeft Plein28 een aantal tablets kunnen aanschaffen en tijdens de computerinstuif van Seniorweb kan men kennismaken en oefenen met een tablet. Uiteraard indien nodig bijgestaan door de vrijwilligers van Seniorweb. Het is ook mogelijk een tablet te lenen en thuis verder te oefenen om zo vertrouwd te raken met de tablet en een keus te kunnen maken of aanschaf van een tablet wenselijk is.

Seniorweb vindt plaats met inachtneming van de coronaregels en aanmelden is verplicht. Aanmelden kan door te bellen met WelzijnsKompas 0252 – 757100 of te mailen naar info@plein28.nl.