Sportschool Train2inspire heeft haar deuren geopend

Hillegom – Afgelopen zaterdag, 22 mei, heeft sportschool Train2inspire op het Henri Dunantplein haar deuren geopend. In een besloten gezelschap werd onder begeleiding van Nederlands kickbokser Andy Souwer de sportschool op een feestelijke manier geopend. Ondanks alle onzekere nieuwsberichten van de afgelopen maanden, hebben Kim, Danny en Emiel het toch aangedurfd om hun sportschool te openen.

Vernieuwend concept
Train2inspire is geen doorsnee sportschool. De sportschool kent twee verschillende zalen. In de eerste zaal wordt budosport uitgeoefend. Dit zijn sporten als boksen en kickboksen. Achterin deze eerste zaal staat een boksring waar ook in geoefend kan worden. In de tweede zaal is er ruimte voor circuit (kracht) trainingen, balans- en stretchlessen en booty burns. Het concept is dus voornamelijk gericht op groepslessen. Train2inspire biedt iedereen de mogelijkheid om te kunnen sporten. Voor elk niveau, leeftijd of doelgroep is er een mogelijkheid. Ook voor jongeren met een beperking is er de ruimte om te trainen.

Ervaring
In de sportschool werken alleen maar trainers en coaches die al jaren ervaring hebben in de sportbranche. ‘Degene met de minste ervaring heeft 13 jaar ervaring in de sport’, vertelt Kim. Elke trainer werkt in de sportschool omdat het zijn of haar passie is.

Opening
Maandenlang hebben er veel mensen meegewerkt om de sportschool te realiseren. Op zaterdag 22 mei is de sportschool feestelijk geopend. Het was een besloten opening, zodat alle huidige maatregelen goed en netjes nageleefd konden worden. Het was aan kickbokser Andy Souwer de eer om het lint door te knippen en de sportschool officieel te openen. Na een speech van eigenaar Danny, heeft Andy Souwer een demonstratie gegeven. Na deze demonstratie was er tijd voor andere belangstellende om in tijdblokken de sportschool te komen bewonderen. Ondanks alle huidige maatregelen kunnen de trainers van Train2inspire niet wachten om de eerste sporters te ontvangen!

Foto’s en tekst: Naomi van der Luit