SV HILLEGOM WERKT MEE AAN ACTIE HILLEGOM SCHOON 2021

Hillegom – De bewoners van Hillegom hebben de afgelopen vier zaterdagen met bewondering gekeken naar de jeugd van SV Hillegom. Onder begeleiding van Willem Schniedewind hebben in totaal ongeveer 100 jongens en meisjes al het vuil in de diverse wijken van Hillegom opgeruimd.

Nadat de jeugd wat informatie heeft gekregen, kon de schoonmaakklus beginnen. Na het uitreiken van hesjes, grijpertjes en een grote rol vuilniszakken vertrokken de groepen naar verschillende locaties. De jeugd was vooral verbaasd over de grote hoeveelheid rommel langs de weg. De vele vuilniszakken werden langs de kant gezet en opgehaald door de heer Schniedewind. Na het harde werken kregen de jongens en meisjes een zakje chips en wat drinken.

Hillegom zal haar straatvuil voorlopig weer kwijt zijn dankzij de jeugd van SV Hillegom!