°C
dinsdag 16 juli 2024

Weer een tuinwerkdag bij de Groeituin

Hillegom – Voor iedereen die zin heeft om in de frisse buitenlucht samen met anderen de handen uit de mouwen te steken; op zaterdag 1 mei van 10.00 – 13.00 uur gaan de werkschoenen weer aan en worden de mouwen opgestroopt. Er zijn grote en kleine klussen, dus voor ieder wat wils. Uiteraard wordt er op gepaste afstand gewerkt met de RIVM richtlijnen in het achterhoofd. Voor koffie en thee met wat lekkers wordt gezorgd.

Elke eerste zaterdag van de maand wordt er een tuinwerkdag georganiseerd. Mocht het niet lukken om op 1 mei mee te doen, zet dan alvast 28 mei en 5 juni in de agenda om lekker in het groen aan de slag te gaan. Op 28 mei is er, in verband met de landelijke NL Doet dagen, een extra tuinwerkdag georganiseerd met mooie klussen die opgepakt kunnen worden. De tuinwerkdagen zijn een heerlijk moment om even buiten te zijn, de handen uit de mouwen te steken én nieuwe mensen te ontmoeten. En er wordt gelijk een mooie bijdrage aan De Groeituin geleverd.

Samen er voor zorgen dat De Groeituin een echte ontmoetingsplek wordt voor iedereen. Doe ook mee! Voor het aanmelden als krachthulp, tuinvrijwilliger of bij meer informatie kan er contact opgenomen worden met buurtwerker Carlijn French van WelzijnsKompas via c.french@welzijnskompas.nl of 0252 – 757100. De Groeituin is op Sociale Media te volgen via @degroeituin_hillegom.

Aankomende evenementen

Lees ook: