°C
woensdag 24 juli 2024

Repair Café gaat weer open

Hillegom – Veel elektrische apparaten, kledingstukken, fietsen of speelgoed kunnen makkelijk nog een tweede ronde mee volgens de vrijwilligers van het Repair Café. “Gooi deze spullen dus niet weg, maar neem ze mee naar het Repair Café! Op zaterdag 1 mei is er weer een Repair Café in Plein28 aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom.”

Deskundige vrijwilligers staan van 13.00 tot 15.00 uur klaar om o.a. speelgoed en fietsen te repareren. Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Door de coronamaatregelen is er een aangepaste werkwijze. Bij de deur kunnen de te repareren spullen afgegeven worden en er wordt samen met de vrijwilligers afgestemd wat ermee moet gebeuren en hoe laat het weer opgehaald kan worden. Zodra het weer mogelijk is gaan ze terug naar de oude opzet.

Extra! Wol & Pakketjes Samen Creatief
Het Repair Café maakt van de gelegenheid gebruik om tevens hun deuren open te zetten voor het uitdelen van wol en pakketjes voor mensen die thuis creatief aan de slag willen gaan, nieuwsgierig? Kom langs tijdens het Repair Café.

Tekst: Welzijnskompas

Aankomende evenementen

Lees ook: