°C
donderdag 25 juli 2024

Senioren Podium overhandigt Strategieplan aan wethouder Van Rijn

Hillegom – Vorige week vrijdag vond de officiële overhandiging plaats van het Strategieplan aan de in Hillegom voor ouderenbeleid verantwoordelijke wethouder Jan van Rijn. Het uit Senioren Podium laat de gemeente middels dit plan weten welke strategie men de komende jaren voor ogen heeft, als het gaat om het creëren van een stimulerende en veilige leefomgeving voor ouderen in Hillegom.

In het Strategieplan heeft het Senioren Podium zijn visie en rol beschreven om voor Hillegomse ouderen toekomstig beleid te helpen ontwikkelen en te monitoren. Daarvoor zijn speerpunten aangedragen op 5 belangrijke thema’s te weten Wonen, Welzijn, Zorg, Mobiliteit en Veiligheid. Maria Hulsebosch en Frans van Lierop (respectievelijk de schrijfster van het plan en de voorzitter) boden het Strategieplan aan wethouder Jan van Rijn aan. De wethouder is, vertelde Van Rijn bij deze gelegenheid, het Senioren Podium zeer erkentelijk voor hun inspanningen. Van Rijn sprak tevens zijn grote waardering uit voor de jarenlange inzet van het Senioren Podium en blijft graag met hen in gesprek over de uitvoering van het plan.

Tekst: Senioren Podium Hillegom

Aankomende evenementen

Lees ook: