°C
dinsdag 23 juli 2024

Gemeente Hillegom van start met Mantelzorgcompliment 2021

Hillegom – Ook dit jaar geven de gemeente Hillegom en Lisse mantelzorgers een blijk van waardering met het mantelzorgcompliment. Zij vinden het belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen. De gemeentes kiezen dit jaar voor een mantelzorgcompliment met een waarde van 100 euro. Vanaf nu is het weer mogelijk om dit mantelzorgcompliment aan te vragen bij Welzijnskompas Hillegom-Lisse.

Je bent mantelzorger als je langdurig, intensief en onbetaald zorgt voor een naaste die chronisch ziek is, een beperking of psychische problemen heeft. Dat kan een partner zijn, een ouder, een kind, een ander familielid of een vriend of de buren. Tot 1 november 2021 is het mogelijk om een mantelzorgcompliment aan te vragen bij Wilzijnskompas Hillegom-Lisse. Dit kan zowel digitaal als via een papieren versie de op te halen is bij de locaties van het Welzijnskompas.

Voor vragen en of hulp met het invullen van het mantelzorgcompliment kan men contact opnemen met WelzijnsKompas via info@welzijnskompas.nl of via telefoonnummer 0252-75 71 00, dagelijks tussen 9.00 en 12.30uur.

Tekst: Welzijnskompas

Aankomende evenementen

Lees ook: