Scouting Hyllenkem heeft nieuwe mijlpaal bereikt

1 min leestijd

Hillegom – Op zondag 28 maart heeft scouting Hyllenkem de volgende mijlpaal bereikt. De eerste installaties zijn geweest! Dat ging met een grote groep, dus iedereen 1 voor 1 was niet mogelijk. Daarom ging het in groepjes. In totaal zijn er 6 man leiding geïnstalleerd, 4 bevers, 20 welpen en 5 scouts. Een van de scouts werd zelfs met videobellen in de opkomst gehaald, vanwege een quarantaine, waar ze zelf niets van wist. Het weer was ook nog gunstig gezind, doordat het droog was kon alles buiten, en konden de ouders op afstand meekijken.

De leiding is geïnstalleerd door de voorzitter en penningmeester van regio Hollands Midden. Daarna konden de leiding van de speltakken zelf hun kinderen installeren.

Ze kunnen niet wachten tot alle uniformen met alle insignes zijn versierd, en ze er echt allemaal officieel als scouts uitzien.

Foto’s: Irma Koch