°C
dinsdag 23 juli 2024

Burgemeester brengt bezoek aan 100-jarige Hillegommer

Hillegom – Mevrouw Beugeling-Van der Schrier uit Hillegom werd afgelopen zondag 100 jaar. Burgemeester Van Erk verraste de jarige buiten bij haar thuis om op deze manier persoonlijk bloemen en felicitaties langs te brengen.

Mevrouw Tiny van der Schrier werd op 28 februari 1921 geboren in Bennebroek, waar zij later de winkel van haar moeder overnam. Op 4 juni 1942 trouwde Tiny met Henk Beugeling en zij kregen in de loop der jaren vijf kinderen. In 1968 verhuisde het gezin naar de Meerlaan in Hillegom. Na 69 jaar huwelijk overleed Henk en bleef Tiny alleen achter. Maar gelukkig kan zij zich prima vermaken. Op de vraag: ‘Hoe vermaakt u zich op deze leeftijd?’ is haar antwoord: ‘ik speel graag spelletjes, maar door de coronamaatregelen kan dit nu helaas niet meer’.  Nu maakt zij vooral kaarten, zij stuurt deze naar de kinderen, kleinkinderen én achterkleinkinderen. Er heeft zich zelfs al een eerste achterachterkleinkind aangediend.

Aankomende evenementen

Lees ook: