°C
woensdag 24 juli 2024

Online game event in de voorjaarsvakantie

Hillegom – Welzijnskwartier organiseert woensdag 24 februari een online game evenement voor jongeren. Je kan mee doen met de online games ‘Minecraft’ en ‘Among us’. Bij Among Us staat teamwork en verraad centraal en bij Minecraft ga je de strijd aan om elkaars kastelen te bestormen. Het event is voor alle jongeren in de Duin & Bollenstreek. De games zijn live te volgen via onze twitch- livestream op twitch.tv/ojcteylingen.

Vragen stellen over alcohol, drugs of gamen
Tijdens  deze  spellen  kun  je ook nog  eens  kans  maken  om vette  give-aways  te  winnen  door  mee  te   doen  met  leuke minigames  tijdens  de  livestream.  Uiteraard  wordt  dit  tijdig  aangekondigd,  zodat   iedereen  een  gelijke  kans  heeft  om te winnen.  Tijdens  deze  livestream  is er  ook de  mogelijkheid  om   het  gesprek  aan  te  gaan  met  Fe  van  Brijder.  Zij  kan al jullie  vragen  beantwoorden  over  alcohol,  drugs of gamen.  

Meedoen
Op  24  februari wordt Minecraft Castle Wars gespeeld van 14.00 tot 17.00.  Van 19.00 tot 22.00 wordt Among Us gespeeld. Doe je mee? Iedereen  vanaf  10  jaar  kan  meedoen!  Stuur een appje naar Jeroen op 06-13425430. Aanmelden kan tot 23 februari. Wil je niet meespelen, maar ben je wel  benieuwd en wil je meekijken? Of vind je het  gewoon leuk om weer eens  de  bekende gezichten van de jongerenwerkers uit de Duin- en Bollenstreek voorbij te zien komen.  Dan  kun  je de livestream volgen via  twitch.tv/ojcteylinge

Tekst: Welzijnskwartier

Aankomende evenementen

Lees ook: