°C
zondag 14 juli 2024

Workshops promotie en social media voor Hillegomse organisaties

Hillegom – Promotie is belangrijk voor verenigingen en stichtingen. Alleen is het vaak lastig om dat goed aan te pakken. Hillegom Online helpt daarom de Hillegomse organisaties met twee gratis workshops. Een workshop over promotie & persberichten schrijven en een workshop over sociale media.  

Online

De workshops zullen op woensdagavond 24 februari en 3 maart van 19.00 tot 20.30 uur gegeven worden. We houden ons aan de coronamaatregelen, dus de workshop zal online gegeven worden. Vorig jaar gaf Hillegom Online al een workshop persbericht schrijven. Er was toen zoveel animo dat niet iedereen aan de workshop kon deelnemen. Daarom is er voor gekozen om deze workshop nog een keer te geven en aan te vullen met een workshop over sociale media. 

Interactief

De online workshops zijn toch heel interactief. “De cursisten worden tijdens de workshops aan de slag gezet met opdrachten. Ook kunnen er in de chat vragen gesteld worden. Er hoeft niks gedownload te worden, dus iedereen kan gewoon meedoen”, laat hoofdredactie Barry Out weten. 

Wachtlijst

De workshops zitten inmiddels vol. Wel is het mogelijk om op de wachtlijst gezet te worden. Mochten er voldoende geïnteresseerden zijn, dan zullen we deze workshop spoedig nog een keer aanbieden.

Subsidie

Dankzij de subsidie van Fonds1818 en het Meerlandenfonds kunnen deze avonden georganiseerd worden. De deelname is daardoor ook gratis voor Hillegomse verenigingen en stichtingen. Aanmelden voor de workshops kan via redactie@hillegomonline.nl. Je ontvangt vooraf een link om mee te kunnen doen. Om goede interactie te kunnen hebben met de deelnemers zijn er maar een beperkt aantal plekken. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Aankomende evenementen

Lees ook: