°C
woensdag 24 juli 2024

Tour d’Amour neemt nieuwe verzoeken aan

Hillegom – Afgelopen jaar zijn buurtwerkers meerdere keren op bezoek geweest bij Hillegommers en Lissers om hen in deze onvoorspelbare en spannende tijden een hart onder de riem te steken. Er werden bezoekjes gebracht aan mantelzorgers, inwoners die zich alleen voelden, maar ook aan jarigen en inwoners die geen jubileumfeest konden vieren vanwege Corona. Daarnaast werden ook inwoners die zich juist zo om anderen bekommeren in het zonnetje gezet.

Hartverwarmende post werd ingezameld; vele Lissers en Hillegommers schreven mooie kaarten, brieven, gedichten en tekeningen. Prachtige haakwerkjes werden ingeleverd en uit allerlei hoeken kwamen verzoekjes tot bezoekjes voor de Tour d’Amour. Ook in het eerste kwartaal van dit nieuwe jaar gaan de buurtwerkers weer op tour om liefde en warmte te verspreiden. Op verzoek komt WelzijnsKompas langs om een warme groet te brengen. Degenen die bezoek ontvangen krijgen een kleine verrassing.

Ook in het kader van Valentijnsdag willen de buurtwerkers zo veel mogelijk mensen te verrassen met post. De hartverwarmende post blijft dan ook meer dan welkom. Kaarten met een mooie boodschap, brieven, tekeningen, gedichtjes, haakwerkjes en andere knutselwerkjes kunnen ingeleverd worden bij onderstaande adressen:
Locatie Hillegom – WelzijnsKompas: Abellalaan 1 (doos staat bij de ingang, na de schuifdeuren / aan de kant van Plus Supermarkt).
Locaties Lisse – WelzijnsKompas: Nassaustraat 31B, Oude Rabobank kantoor (de doos staat bij de ingang na de eerste schuifdeuren).

Neem contact op met Team Buurtwerk wanneer iemand een bezoekje van de buurtwerkers kan gebruiken. Voor een verzoekje tot een bezoekje kan er contact opgenomen worden met WelzijnsKompas 0252-757 100 of met Team buurtwerk van WelzijnsKompas c.french@welzijnskompas.nl

Tekst: Welzijnskompas

Aankomende evenementen

Lees ook: