°C
maandag 15 juli 2024

Online kennis- en inspiratiecongres voor regio Duin- en Bollenstreek

Regio – Op 4 februari 2021 vindt het online event Economic Forum Duin- en Bollenstreek plaats. Tijdens dit event worden de economische klokken in de regio gelijk gezet. Het evenement is gratis toegankelijk voor ondernemers, bestuurders en betrokkenen in de regio.

Samenwerken aan economische dynamiek in de regio
De Economic Board Duin- en Bollenstreek organiseert het online evenement in samenwerking met Stichting Greenport Duin- en Bollenstreek. In het programma staat het thema ‘Samenwerken aan economische dynamiek in de regio’ centraal, daarnaast komt de actualiteit van de dag aan bod.

19 sprekers
In totaal zullen 19 sprekers acte de préséance geven en met elkaar in gesprek gaan over de status van de economie, de economische agenda, vestigingsklimaat, kennis, onderwijs en arbeidsmarkt en vernieuwing van de economie. Het programma is interactief, wat wil zeggen dat de deelnemers continu vragen kunnen stellen en input kunnen geven met behulp van polls en stellingen.

Online netwerken
Ondernemers, inwoners en andere betrokkenen worden van harte uitgenodigd zich aan te melden. Door het interactieve programma kunnen zij hun stem laten horen en meewerken aan de toekomst van de regio. Tijdens het pauzeprogramma is er gelegenheid tot netwerken met behulp van een netwerktool waarin deelnemers aan elkaar gekoppeld worden. Meer info en aanmelden www.ebdb.nl.

Tekst: Economic Board Duin- en Bollenstreek

Aankomende evenementen

Lees ook: