°C
donderdag 25 juli 2024

Zelfgemaakte armbandjes voor het Knaaghof

Hillegom – Dagmar (8) en Niels (6) uit Bennebroek zijn in Hillegom bezig met een actie voor de dierenbescherming. Zij zamelen geld in voor het Knaaghof asiel, een konijnen- en knaagdierenopvangcentrum. Dit doen zij door zelfgemaakte armbandjes te verkopen en de opbrengsten te doneren aan het Knaaghof asiel. 

Het Knaaghof is een konijnen- en knaagdierenopvang centrum voor dieren die zijn afgedankt. De dieren worden verzorgd tot ze weer een nieuw baasje krijgen. 

Next Door Fashion Hillegom reageerde enthousiast op de actie en maakte in November dan ook een plekje vrij op de toonbank voor de armbandjes. Naast het verkopen van armbandjes, verzamelen Dagmar en Niels tot eind januari statiegeld bonnen in de Albert Heijn in Hillegom. 

Wanneer het Knaaghof weer open gaat voor publiek zullen Dagmar en Niels de opbrengsten van de actie doneren aan het Knaaghof. 

Aankomende evenementen

Lees ook: