°C
zondag 14 juli 2024

Welzijnsadviseur in tijden van corona

Hillegom – WelzijnsKompas biedt ook nu tijdens de coronatijd gratis hulp en welzijnsadvies voor allerlei vragen op het gebied van welzijn, wonen en zorg. Het is mogelijk dat de klant op kantoor komt, of wanneer dit niet kan, komen de adviseurs nog steeds bij de klanten thuis.

De welzijnsadviseur denkt mee en helpt de weg te wijzen waar nodig. Iedereen maakt natuurlijk zelf de keuze wat het beste bij hem of haar past. Welzijnsadviseurs denken mee, adviseren waar nodig en coachen en ondersteunen bij het doen van aanvragen.

Mocht er behoefte zijn aan een gesprek met één van de welzijnsadviseurs dan kan men contact opnemen op 0252-757100 op werkdagen van 09.00 – 12.30 uur of mail naar Bertine Westerhoven (b.westerhoven@welzijnskompas.nl).

Tekst: Welzijnskompas

Aankomende evenementen

Lees ook: