°C
zaterdag 13 juli 2024

Juf Erny 40 jaar in het onderwijs

Juf Erny van Dalen van Daltonschool Hillegom is op 5 januari 2021 flink in de bloemetjes gezet, omdat zij reeds 40 jaar in het onderwijs werkzaam is. Precies 40 jaar geleden is zij gestart als leerkracht op RKBS de Schapendel in Noordwijk. Na 10 jaar heeft zij de overstap gemaakt naar de openbare school De Rembrandt in Hillegom en heeft het Openbare Hillegomse onderwijs ook niet meer verlaten. De Rembrandtschool is samengegaan met de toenmalige Marijkeschool wat OBS De Hilmare werd. Sinds 4 jaar is juf Erny samen met De Hilmare verhuisd naar het nieuwe onderkomen van Daltonschool Hillegom aan de Prinses Irenelaan. Hier is zij nog iedere dag met heel veel plezier werkzaam in groep 4. Daarnaast geeft zij ondersteuning aan kinderen uit diverse andere groepen. Juf Erny heeft in de afgelopen 40 jaar al heel veel kinderen les mogen geven en is daarbij een begrip geworden in het Hillegomse onderwijs.

Aankomende evenementen

Lees ook: