°C
donderdag 25 juli 2024

Kookmaatjes zorgen voor een gezellige maaltijd

Hillegom – Samen eten kan zo leuk en inspirerend zijn. Een gezellig praatje en wellicht iets verrassends op het menu. Door corona is ons wereldje kleiner geworden, eten we minder buiten de deur en hebben we minder visite over de vloer. Kookmaatje biedt uitkomst als er behoefte is om toch gezellig samen te genieten van een lekkere lunch of avondmaaltijd. Dit kan op afstand, beide vanuit de eigen huiskamer, of bij elkaar thuis. Uiteraard met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.

Als er wordt gekozen voor het op afstand samen eten, dan wordt er om beurten voor elkaar gekookt en de met liefde bereide maaltijd wordt door degene die kookt bezorgd bij het Kookmaatje óf er wordt een lekker recept uitgekozen en beiden koken op dezelfde dag dezelfde maaltijd. De avondmaaltijd kan een moment van de dag zijn waar men tegenop ziet. Met Kookmaatje wordt koken weer een stuk leuker en gezellig! Er kan zelfs voor gekozen worden om tijdens de maaltijd te video-bellen om samen van de maaltijd te kunnen genieten en een mooi gesprek te hebben.

Geen idee hoe video-bellen werkt? WelzijnsKompas helpt iedereen op weg die hier gebruik van wilt maken. Kookmaatje zorgt voor inspiratie, een gezellig moment op de dag en een heerlijke lunch of avondmaaltijd. Neem voor meer informatie contact op met buurtwerker Carlijn French via c.french@welzijnskompas.nl of 0252 757 100. Iedereen die liever nieuwe contacten op doet buiten de Bollenstreek, kan zich aanmelden bij www.eetmee.nl om tijdens het avondeten te video-bellen met meerdere mensen.

Aankomende evenementen

Lees ook: