°C
woensdag 24 juli 2024

Ouders Meer en Dorp steunen elkaar

Hillegom – Basisschool Meer en Dorp heeft een actie opgezet waarbij gezinnen elkaar in deze bijzondere tijd konden helpen. De directie van de school kregen van ouders te horen dat ze graag anderen willen helpen. De school heeft zicht op welke gezinnen wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Het team van Meer en Dorp heeft daarom vlak voor kerst een actie opgezet met de volgende oproep: “Zou jij deze week iets willen doneren? Een cadeaubon, je kerstpakket, een spel voor de kinderen of bijvoorbeeld een hapje eten van de plaatselijke horeca? Iets waar je iemand een steuntje in de rug meegeeft. Laat weten dat je aan ze denkt en fijne dagen wenst! Meld dit dan via SchouderCom aan, dan zoeken we samen een manier om het op school te krijgen.

Binnen een paar dagen werden er vele verschillende spullen afgeleverd. Dat ging van kerstpakketten, spelletjes, speelgoed en boeken, tot een kerstboompje en bonnen voor de supermarkt of (andere) lokale winkels. Vlak voor de kerstvakantie zijn de teamleden langs een grote groep gezinnen gereden en hebben ze een steuntje in de rug gegeven. En natuurlijk ook fijne dagen gewenst.

Aankomende evenementen

Lees ook: