Prijsuitreiking Kerstlichtjesactie

Hillegom – Woensdagavond 23 december werden de winnaars van de kerstlichtjesactie verrast met hun prijs. Wethouder Van Rijn ging bij de gelukkige winnaars langs met mooie prijzen.

Advertentie

Via Facebook hebben veel inwoners een foto van hun versierde huis gedeeld. De jury koos 3 prijswinnaars en de foto met de
meeste likes op Facebook won de publieksprijs. Afgelopen dinsdagavond stond de wethouder Jan van Rijn met een bloemetje en een VVV bon op de stoep van de winnaars: 1. Barry Pipers, 2. Michael Phillipo (+ publieksprijs ), 3. Jan Heemskerk. De publieksprijs was een groot verwenpakket van Chocolaterie Pierre.

Extra prijzen
De genomineerden, die net buiten de prijzen vielen, werden gisteren ook verrast door een fotograaf van Hillegom Online. Zij kregen een afgedrukte foto van hun versierde huis van Foto de Geus en een bosbloemen van Het Plantenhuis.

De kerstlichtjesactie was een actie van Gemeente Hillegom, Hillegom Online en de beheerders van de Facebookpagina’s Je bent Hillegommer als… en Ik ben Hillegommer en wil dit kwijt.

Bekijk hier de foto’s van alle genomineerden: Genomineerden kerstlichtjesactie

Foto’s: Irma, Owen, Annette