°C
zaterdag 13 juli 2024

Reguliere diensten Maartenskerk Hillegom afgelast tot 19 januari

Hillegom – De reguliere diensten van de Maartenskerk zijn afgelast. De Maartenskerk van de Protestantse Gemeente Hillegom (PGH) is alleen op Kerstavond en Eerste Kerstdag geopend voor 30 geregistreerde bezoekers per kerkdienst. Tot en met 19 januari zijn alle andere kerkdiensten – dus ook de oudejaarsavonddienst – alleen digitaal te volgen via www.kerkdienstgemist.nl.

De kerkenraad van de PKN-kerk heeft dit besluit genomen naar aanleiding van de verscherpte corona-maatregelen van de overheid. Net als de reguliere kerkdiensten zijn alle andere activiteiten in de kerk, het Maartenshuis en verenigingsgebouw De Vonk afgelast. Onder de titel ‘Lichtpuntjes’ zijn via YouTube videoberichten van ds. Wim Zaagsma te volgen. De Protestantse Gemeente wil de Hillegommers hiermee in coronatijd een hart onder de riem steken. Het internetadres van de vlogs is: https://bit.ly/pghillegomlichtpuntjes.

Tekst: Ed Olivier

Aankomende evenementen

Lees ook: