Buurtwerkers verrassen 60 Hillegommers tijdens Kerst Tour d’Amour

1 min leestijd

Hillegom – In de week van 14 december gingen buurtwerkers Carlijn French en Dionne Scheepmaker op pad met de tuktuk om liefde, warmte en lichtpuntjes te verspreiden. Maar liefst 60 inwoners uit Hillegom en Lisse werden verrast met een bezoekje tijdens de Kerst Tour d’Amour om hen een hart onder de riem te steken in deze nog steeds onzekere tijd.

De tuktuk van WelzijnsKompas werd volgeladen met hartverwarmende post, ingeleverd door inwoners uit Hillegom en Lisse, en liefdevolle kerstpakketten. Daarnaast maakte Angelique Sijsenaar-van der Lans, om het mooie werk van haar recent overleden vader voort te zetten, prachtige kerststukken. Trompettist Jeffrey Parmentier trakteerde Lissers op kerstliedjes.

WelzijnsKompas bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de Kerst Tour d’Amour en in het bijzonder; Angelique Sijsenaar-van der Lans, basisschool De Tweemaster, basisschool Meer en Dorp, Café Nissa, Chocolaterie Pierre, Dorpshart Lisse, Jeffrey Parmentier, Maria Smit-Cornelissen, Rotary Club Hillegom-Lisse, Supermarkt Plus Tolenaar, Tweedehands kinderkledingwinkel Toost en iedereen die hartverwarmende post heeft ingeleverd.

Sinds april gaat team buurtwerk van WelzijnsKompas op pad met de Tour d’Amour. Ook in 2021 blijven ze liefde, warmte en lichtpuntjes bezorgen. Iemand die in Hillegom of Lisse woonachtig is en die een hart onder de riem goed kan gebruiken? Geef die persoon op. Verzoekjes tot bezoekjes inclusief een korte reden voor het bezoek kunnen ingediend worden bij Carlijn French via c.french@welzijnskompas of 06-45162321.

Tekst: Welzijnskompas