°C
maandag 15 juli 2024

Inzameling voor kerstkaartenservice Tjarda

Hillegom – Elk jaar bezorgen de leden van Scouting Tjarda kerstkaarten binnen Hillegom en Beinsdorp. Dit jaar bezorgen de scouts alle kerstwensen op zaterdag 19 december 2020. De kratten en tassen om uw kaarten te verzamelen staan vanaf maandag 7 december bij de inleveradressen klaar.

Kerstpost met bestemming binnen Hillegom of Beinsdorp kan vanaf maandag 7 december tot en met woensdag 16 december 18.00 uur worden ingeleverd bij: The Read Shop, Hoofdstraat 85; Plus-Supermarkt, Palet 4.

Voor deze bezorgservice wordt een bijdrage van 0,35 euro per kaart gevraagd. Bij het inleveren of afhalen van de kaarten dient er contant en gepast te worden betaald. Voor een snelle afhandeling kan men de kaarten verpakken in een plastic tas met daarbij een envelop voorzien van naam, adres en telefoonnummer met daarin het gepaste geld.

Als het niet mogelijk is om bij één van deze winkels langs te gaan, kunt u ook een afspraak maken om de kaarten thuis te laten afhalen; hiervoor kan je contact opnemen met de kerstkaartactie via telefoon 06-30194877 of per email via kerstkaarten@tjardahillegom.nl.

Tekst: Tjarda

Aankomende evenementen

Lees ook: