Welzijnskwartier organiseert online game event voor jongeren

Regio – Game op 23 en 30 december mee met online games als ‘Among us’ en ‘Rocket League’. Welzijnskwartier organiseert twee online game events. Bij Among Us staan teamwork en verraad centraal en bij Rocket League ga je de strijd aan in het race voetbalspel. Ook op locaties in de Bollenstreek kan meegespeeld worden.

Advertentie

Online meedoen
Tijdens de kerstvakantie kan je online mee gamen met vette games. Op 23 december om 19:00 is Among Us en op 30 december 19:00 spelen we Rocket League. Iedereen vanaf 10 jaar kan meedoen. Stuur een mailtje naar online-events@welzijnskwartier.nl of app naar 06-10704075. Aanmelden kan tot 22 december. Wil je niet meespelen, maar ben je wel benieuwd en wil je meekijken? Livestream is te volgen via twitch.tv/ojvteylingen.

Op locatie meedoen
Bij Nexus in Hillegom ( Van de Endelaan 7, Hillegom) , De Greef in Lisse ( Ruishornlaan 21, Lisse) , Fascinus in Sassenheim ( Van Alkemadelaan 14, Sassenheim) is ook de mogelijkheid om met anderen op locatie te gamen en te chillen. Ook de jongerenwerkers van de diverse locaties spelen mee. Daarnaast zal er een livestream voorzien van commentaar op groot scherm te volgen zijn op de locaties.

Tekst: Welzijnskwartier