°C
zaterdag 13 juli 2024

De Johannesschool maakt kerstkaarten voor ouderen

Hillegom – De feestdagen zijn voor velen een moment om stil te staan bij de mensen die hen dierbaar zijn. Een periode van warmte, gezelligheid en samenzijn. Maar voor sommige ouderen in Nederland is het juist een periode waarin zij de eenzaamheid meer ervaren dan normaal, zeker in deze Coronatijd.

Het Nationaal Ouderenfonds wil daarom graag dat zoveel mogelijk ouderen een kerstkaart ontvangen en heeft daarom de hulp van de Johannes gevraagd. Elke bouw doet mee met dit waardevolle project. Zo hebben onderbouw leerlingen tekeningen gemaakt, middenbouw leerlingen kerstkaarten gekleurd en bovenbouw leerlingen zelf kerstkaarten gemaakt.

Na een gezellige middag kleuren, ontwerpen, knutselen en vooral creatief zijn hebben alle leerlingen de kaart ingeleverd bij juf Leonié, Vandaag zijn alle kaarten naar de organisatie opgestuurd. 

Tekst: De Johannesschool

Aankomende evenementen

Lees ook: