°C
maandag 15 juli 2024

Arie van Erk herbenoemd tot burgemeester van Hillegom

Hillegom – Burgemeester Arie van Erk is met ingang van 30 november 2020 voor een termijn van zes jaar herbenoemd tot burgemeester van Hillegom. De herbeëdiging vond maandagmiddag plaats in het Provinciehuis in Den Haag, ten overstaan van de Commissaris van de Koning, Jaap Smit.

De herbeëdiging volgt op het besluit van de gemeenteraad, die op 9 juni jl. vaststelde om Van Erk voor opnieuw zes jaar voor te dragen als burgemeester van Hillegom. Hij werd 2 december 2014 actief als kroonbenoemde burgemeester van Hillegom.

Burgemeester Van Erk vindt het bijzonder eervol om deze tweede termijn als burgemeester van de gemeente Hillegom in te gaan. “Het voelt goed om hier te blijven. Hillegom is een aantrekkelijke gemeente met veel voorzieningen. Er is veel saamhorigheid om dit verder uit te bouwen.”

Tekst: HLT Samen

Aankomende evenementen

Lees ook: