°C
zaterdag 13 juli 2024

Kerstlichtjesactie is er weer

Hillegom – In deze donkere coronatijd is het extra gezellig om de tuinen te versieren met kerstverlichting! Dat is de reden dat de kerstlichtjesactie er weer is! Upload een foto van jouw versierde tuin op het facebookevent https://fb.me/e/10lN5LBNo of mail naar fotowedstrijd@hillegomonline.nl.

Prijzen
Er zijn vele mooie prijzen te winnen. De 1e prijs krijgt een bon 100,- euro, 2e prijs 75,- euro en de 3e prijs 50,- euro. Een jury zal uit alle inzendingen de winnaars kiezen. Deze prijzen zijn medemogelijk gemaakt door Gemeente Hillegom. Ook is er publieksprijs en deze gaat naar de foto met de meeste likes op Facebook! De publieksprijs krijgt een heerlijk pakket met producten uit Hillegom.

Insturen
Tot 18 december kunnen de foto’s opgestuurd worden. Daarna kan er op een selectie huizen gestemd worden op de publieksprijs. Deze huizen worden door een fotograaf van Hillegom Online nog mooi op de foto gezet.

Deze actie wordt georganiseerd door Hillegom Online, Gemeente Hillegom en de beheerders van Je bent Hillegommer als… en Ik ben Hillegommer en wil dit kwijt.

Aankomende evenementen

Lees ook: