°C
woensdag 17 juli 2024

Aanhouding na vuurwerkoverlast in Hillegom

Hillegom – Tijdens een politieactie tegen overlast van zwaar vuurwerk heeft op vrijdag 13 november een aanhouding plaatsgevonden. In de woning van de verdachte werd later meer zwaar vuurwerk in beslag genomen.

Naar aanleiding van meldingen over vuurwerkoverlast, werd er vanuit politieteam Bollenstreek-Noord een actie gehouden. Tijdens de actie zag een onopvallende eenheid dat er vanuit het raam van een portier van een personenauto aan de Arnoudstraat zwaar vuurwerk naar buiten werd gegooid.

Er ontstond daarbij schade aan een geparkeerde auto, waarna de eigenaar van deze auto achter degene die het vuurwerk had gegooid aan ging. Deze achtervolging eindigde op de N207 in een vechtpartij tussen beiden. Na onderzoek is gebleken dat de aangehouden verdachte, een 20 jarige inwoner uit Lisserbroek, in zijn woning nog meer zwaar vuurwerk in zijn bezit had. Dit is door de politie in beslag genomen.

Tekst: Politie.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: