°C
dinsdag 23 juli 2024

Afsluiting Verwonder om de hoek via interactieve live-uitzending

Hillegom – In de afgelopen maanden hebben kinderen van verschillende basisscholen in Hillegom meegedaan aan de activiteiten van Verwonder om de Hoek. Zij konden zes weken gratis deelnemen aan activiteiten van de Jeugdtheaterschool, Naturalis, kunstenaarscollectief De School, 6estça, Celine Michel en de band Sticky Tire. Verwonder om de Hoek sluit de activiteiten op 24 november op feestelijke wijze af met een bijzondere interactieve live-uitzending via internet, een webinar.

Wat was jouw verwondering?
De organisatie, de wijkcoach, de scholen, aanbieders, ouders én kinderen, vertellen over hun ervaringen, tips en tops, wat is er gemaakt, geleerd en beleefd? De kinderen die deel hebben genomen aan de activiteiten vertellen over hún verwondering en laten zien wat ze gemaakt, geleerd en beleefd hebben. Als laatste neemt het woord, wethouder Kunst, Cultuur en Cultureel historisch erfgoed, Karin Hoekstra. De afsluiting van Verwonder om de Hoek is op dinsdag 24 november via een live uitzending op internet, een webinar.

Over Verwonder om de hoek
Verwonder om de hoek is een samenwerkingen tussen verschillende partners in de regio Holland Rijnland die zich inzetten voor natuur, cultuur, wetenschap, technologie en duurzaamheid. Het eerste jaar is een pilot, waarna bij succes het project breder wordt uitgerold. Onder aanvoering van Naturalis Biodiversity Center, BplusC, Cultuureducatiegroep en het Verwonderpaspoort wordt het project uitgerold en zijn veel partners uit de regio aangesloten.

Tekst: Verwonder om de Hoek

Aankomende evenementen

Lees ook: