°C
woensdag 17 juli 2024

Sinterklaas-nieuws 2020

Sinterklaas gaat dit jaar digitaal. Het is helaas niet mogelijk om door de haven en straten van Hillegom te gaan. Het Hillegomse Sinterklaas-Nieuws zal in de week vooraf 14 november weer dagelijks de voorbereidingen laten zien. Bekijk hieronder alle afleveringen. Er zijn ook twee leuke Sinterklaasliedjes uitgebracht door de muziekpiet.

Speurtocht

Wisten jullie dat er een speurtocht is door het dorp? Despeurtocht bestaat uit het zoeken van letters en logo’s die samen een zin vormen Deze letters staan in verschillendeetalages van winkels in Hillegom Zet de letters en logo’s in de juiste volgorde en je hebt deze speurtocht succesvol opgelost!De oplossing kun je hieronder neerzetten en inleveren in de speciale brievenbussen bij jou op school! Sinterklaas en zijn Pieten zullen uit de juiste oplossingen een paar winnaars bekend maken die een leuke prijs winnen Veel plezier!

Download hier het antwoordformulier.

Busrit langs alle basisscholen

Sinterklaas is langs alle Hillegomse basisscholen gereden met een mooie bus. Klik hier voor de foto’s van de rondtocht: https://www.hillegomonline.nl/2020/11/18/sinterklaas-maakt-rondrit-langs-hillegomse-basisscholen

Aankomst in Hillegom

Aflevering 4

Aflevering 3

Aflevering 2

Aflevering 1

Hillegoms Sinterklaas-Nieuws 2020 – Dat Zal De Sint Wel Wezen


Hillegoms Sinterklaas-Nieuws 2020 – Zie De Maan, Hoort De Wind

Sinterklaasliedje “Zie de maan, Hoort de wind”, Tekst: Edwin Jongbloed

Aankomende evenementen

Lees ook: