°C
dinsdag 23 juli 2024

Sinterklaas gaat digitaal

Hillegom – Sinterklaas gaat digitaal dit jaar. Het is helaas niet mogelijk om door de haven en straten van Hillegom te gaan. Het Hillegomse Sinterklaas-Nieuws zal in de week vooraf 14 november weer dagelijks de voorbereidingen laten zien.

Sinterklaas heeft diverse malen contact gehad met het comité in Hillegom. Hierin hebben ze alle mogelijkheden besproken om toch door Hillegom te kunnen trekken. Door Corona is het helaas niet haalbaar om zich op 14 november te laten zien. Op www.hillegomonline.nl/sinterklaas kunnen alle kinderen toch kijken wat er allemaal gebeurt. Sinterklaas zal op 14 november gelukkig wel welkom worden geheten door de burgemeester. Dit is ook online te zien.

Uiteraard mag iedereen gewoon zijn of haar schoen zetten. Schrijf, bel, app, tweet en post het op facebook, Sinterklaas komt eraan!

Aankomende evenementen

Lees ook: