°C
woensdag 17 juli 2024

Cultuurfestival/Atelierroute Hillegom afgelast

Hillegom – Iedereen heeft op de persconferentie kunnen horen dat het verboden is om een evenement te organiseren de komende weken. Helaas wordt het Cultuurfestival/Atelierroute aangemerkt als evenement en het zou binnen de 4 weken termijn worden georganiseerd. Het betekent dat de organisatie nu niet anders kunnen dat het afblazen voor dit moment. Het Cultuurfestival/Atelierroute Hillegom gaat dus niet door.

De voorbereidingen liggen stil en de organisatie hoopt het op een later moment weer op te kunnen pakken als de maatregelen weer versoepeld zijn en er weer veel meer mogelijk is. “Op dit moment is het belangrijk dat iedereen gezond deze lastige tijd doorkomt en als daar het afblazen of uitstellen van dit evenement aan bij kan dragen moeten we dat doen. Voor nu rest ons even niet anders dan jullie veel gezondheid en geluk tot te wensen!” laten de organisatoren Cultuurfestival/Atelierroute Hillegom weten.

Tekst: Organisatie Cultuurfestival/Atelierroute

Aankomende evenementen

Lees ook: