Vacature: Monteur kleine en grote bedrijfswagens

  P.C. van der Wiel is een groeiend dynamisch bedrijf in Beinsdorp (vlakbij Hoofddorp) dat zich gespecialiseerd heeft in reinigingswerk aan rioleringen, vetafscheiders en o.a. straatkolken. Daarnaast is het reinigen van openbare buitenruimte de laatste jaren een hoofdbestanddeel van onze bedrijfsactiviteiten geworden. Dit houdt in: aanleg en onderhoud van groenprojecten, machinaal reiniging van o.a. wegen en trottoirs d.m.v. verschillende borstel- en veegmachines.

  Advertentie

  Wegens uitbreiding zijn wij met spoed op zoek naar gemotiveerde medewerker voor de navolgende fulltime functie:

  Monteur kleine en grote bedrijfswagens  M/V

  De functie
  Je mag werken aan de eigen bedrijfsauto’s en machines van P.C. van der Wiel B.V. binnen een werkplaats met professioneel gereedschap. Zie ook de website https://www.pcvdwiel.nl.

  Gedurende de dag verricht je diverse werkzaamheden, waaronder ook het reinigen van machines. Door nauw contact met de chef werkplaats en de chauffeurs (jouw collega’s) kan je iedereen perfect helpen. Blijven ontwikkelen is een belangrijk punt binnen P.C. van der Wiel B.V. Indien nodig blijf je door diverse trainingen op de hoogte van de nieuwste autotechnieken.

  Wij verwachten
  Je bent zeer enthousiast om aan de slag te gaan met het onderhouden en repareren van onze bedrijfswagens. Heb je een opleiding in de (bedrijfs)autotechniek afgerond?

  Heb jij ervaring in het zelfstandig onderhouden en repareren van bedrijfswagens? En ben je bekend met pneumatiek , hydrauliek en electrotechniek?

  Reageer dan vooral!

  Verder heb je een goede werkinstelling en haal je voldoening uit het leveren van kwaliteit, nauwkeurigheid en wil je jouw collega’s chauffeur zo goed mogelijk helpen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

  Wij bieden
  Je komt terecht in een team met enthousiaste en gedreven collega’s met veel werkervaring in een open bedrijfscultuur. Er wordt hard gewerkt  als team maar altijd in een plezierige werksfeer.

  P.C. van der Wiel B.V. biedt goede arbeidsvoorwaarden.

  Heb je zin om deze uitdaging aan te pakken? Reageer dan snel en stuur ons jouw CV naar anja@pcvdwiel.nl Of naar P.C. van der Wiel, t.a.v. Anja Liefting, postbus 78, 2180 AB Hillegom. Bij vragen hierover kan je bellen met Gerard van Rijn; 06-53931056.