Onthulling naam buurtvereniging van bewoners Stationsweg en omgeving

1 min leestijd

Hillegom – De buurtvereniging van bewoners van de Stationsweg en omgeving is officieel gestart. Burgemeester Arie van Erk heeft afgelopen zaterdag het lint doorgeknipt aan het begin van de weg en de naam van de buurtvereniging onthuld.

Uit alle inzendingen voor de naam van de nieuwe buurtvereniging, is de naam ‘Stationshof’ gekozen. Buurtbewoner Wim Granneman, ondersteund door zijn vrouw Caroline, heeft de naam bedacht en heeft bij de onthulling hier een korte toelichting over gegeven. Van Erk benadrukte tijdens de onthulling het belang van een buurtvereniging en de diverse mogelijkheden in samenwerking met gemeente en andere instellingen. Na afloop was er nog een gezellig samenzijn in een voortuin onder het genot van een kopje koffie/thee.

De bestuurscommissie gaat de komende weken aan de slag met allerlei plannen/mogelijkheden voor de donkere wintermaanden. Het is namelijk ook in tijden van Corona zaak om inventief te kijken wat mogelijk is.

Tekst: Bestuur Stationsweg