°C
zaterdag 13 juli 2024

The Pink Club 1 jaar in Hillegom

Hillegom – The Pink Club viert vandaag haar éénjarig jubileum. De kleine en kleurrijke winkel van Hillegom zit midden in de Hoofdstraat naast de Blokker. Vijf dagen in de week is de beauty shop speciaal voor vrouwen geopend.

Een jaar terug maakte eigenaresse Florence de overstap van een salon aan huis naar een locatie in het centrum. In een korte periode schoot het aantal afspraken omhoog. “De agenda zit nu overvol. Vier weken vooraf moet nu al de afspraak worden ingepland. Binnenkort komt er ook een stagiair bij”, vertelt Florence trots.

Exclusive private shopping
De girls only salon is vooral gericht op wenkbrauwen en wimpers, maar biedt verder ook andere schoonheidsbehandelingen en producten. Op de dagen dat er behandelingen zijn, is de winkel gesloten. “Ik wil niet dat de klanten gestoord worden tijdens de behandeling. De winkel is dan een exclusive private shopping voor de klanten die een behandeling hebben”, laat ze weten. Op zaterdag worden er alleen kleine behandelingen uitgevoerd en is de winkel voor iedereen geopend.

In de winkel is van alles te krijgen op het gebied schoonheidsartikelen. “Ik onderscheid mij doormiddel van exclusieve producten en behandelingen. In de winkel liggen producten die niet zomaar bij een drogist te verkrijgen zijn. Ik haal bijvoorbeeld ook spullen speciaal uit het buitenland.”

Uitbreiden
Florence wil nog niet extra personeel aannemen, maar er zijn wel al plannen om de beauty shop verder uit te breiden. “In januari komt er 10 vierkante meter bij de winkel. Ik kan dan nog meer beauty producten aanbieden om zo mensen nog beter te bedienen na hun behandeling.”

Reserveren kan via www.thepinkclub.nl

Advertorial & foto: Remco Out

Aankomende evenementen

Lees ook: