°C
dinsdag 23 juli 2024

Haaratelier ‘Salon de Ville’ in Hillegom wordt zaterdag op bijzondere wijze geopend

Hillegom – Een salon openen in deze tijd, het is een dappere stap die haarstyliste Femke Vanneuville-van der Linden heeft gezet. Aanstaande zaterdag viert zij dat haar langgekoesterde droom uitkomt op een bijzondere – coronaproof – manier.

“Als je na maanden van voorbereiden en klussen eindelijk opengaat wil je dat natuurlijk het liefste doen met een feestelijke opening en een borrel, maar dat zit er helaas niet in.” Toch weet Femke er voor de Hillegommers een feestelijk moment van te maken, waarbij rekening wordt gehouden met de nieuwe maatregelen. “We hebben een muzikant voor de deur staan en delen op afstand cadeautjes uit die mensen later kunnen inleveren bij de salon. Mijn nichtjes van 2, 3 en 4 jaar krijgen feestelijk haar en mogen helpen met het uitdelen. Ze kijken er al dagen naar uit.”

Femke van der Linden kijkt zelf al járen uit naar dit moment. Op haar eigen manier heeft ze van Salon de Ville een unieke stadslounge gemaakt waar alles draait om haar. Met haar jaren ervaring als haarstyliste is ze een bekende in de kapperswereld en onder de Hillegommers. “Ik ben zo blij dat Salon de Ville precies is geworden zoals ik voor ogen had; een luxe huiskamer waar alles draait om de klant en om het maken van mooie kapsels.”

Lees ook: Veel nieuwe winkels in hillegom

Naast de unieke salon, springt Femke er zelf ook uit als haarstyliste. Ze is een vaste kleurspecialist voor het bekende merk Wella en geeft trainingen door het hele land. “Mijn obsessie voor haren begon toen ik een jaar of zes was bij Manege Hillegom, daar vlocht ik alle manen en staarten van de paarden in. Sindsdien is dat wat ik het liefste doe en nu kan ik het eindelijk op de best mogelijke manier doen. Het is een droom die uitkomt.”

Op zaterdag 3 oktober vindt de unieke opening tussen 13.00 en 15.00 uur plaats voor de deur van Salon de Ville aan de Hoofdstraat.

Tekst: Salon de Ville

Aankomende evenementen

Lees ook: