°C
dinsdag 16 juli 2024

Week tegen Eenzaamheid

Hillegom – Tijdens de jaarlijkse Week tegen Eenzaamheid, ook wel de Week van de Ontmoeting genoemd, wordt er in heel Nederland extra aandacht gevraagd voor eenzaamheid. Dit jaar vindt de Week tegen Eenzaamheid van 1 tot en met 8 oktober plaats.

Kom erbij en doe mee
Er worden in Hillegom en Lisse tal van mooie ontmoetingsactiviteiten georganiseerd waar aan meegedaan kan worden. Tijdens de Week tegen Eenzaamheid worden er een aantal extra activiteiten georganiseerd:

Bijeenkomst ‘Ontmoeting in tijden van corona’ Door corona zagen we elkaar minder vaak, korter en soms meer buiten dan binnen. Voor sommigen waren de ontmoetingen anders, maar juist heel bijzonder. Zin in een mooi gesprek over Ontmoeting in tijden van corona? Op donderdag 1 oktober vindt de bijeenkomst online plaats van 19.00 tot 20.30 uur en op vrijdag 2 oktober van 10.00 tot 12.00 uur wordt de bijeenkomst in Plein28 gehouden aan het Henri Dunantplein 28 in Hillegom.

Tuinwerkdag De Groeituin (Hillegom) Zin om nieuwe mensen te ontmoeten en de handen uit de mouwen te steken? Er zijn grote en kleine klussen, voor ieder wat wils. Kom erbij en doe mee op zaterdag 3 oktober (10.00 tot 13.00 uur)!

Samen Gezond (Sportcentrum De Vosse, Hillegom) Op maandag 5 oktober start de nieuwe activiteit Samen Gezond, bestaande uit acht wekelijkse bijeenkomsten, waarbij een gezonde leefstijl en ontmoeting centraal staan. Deze eerste reeks is vol, maar aanmelden voor de volgende Samen Gezond is al mogelijk.

Deelname aan de bijeenkomst ‘Ontmoeting in tijden van corona’ en de tuinwerkdag bij De Groeituin is kosteloos. Voor alle activiteiten geldt dat vooraf aanmelden noodzakelijk is. Aanmelden kan via info@welzijnskompas.nl of 0252 – 757 100 (bereikbaar van 09.00 tot 12.30 uur).

Aankomende evenementen

Lees ook: