°C
woensdag 17 juli 2024

Samen stoppen met roken

Hillegom – Nationaal staat oktober in het teken van stoppen met roken, 28 dagen lang. Hillegommers die graag proberen te stoppen met roken kunnen zich inschrijven voor Samen Stoppen via www.healthyhillegom.nl/samenstoppen. Het lokale initiatief begint op 1 oktober.

Tijdens Samen Stoppen, gaan deelnemers de uitdaging aan om 28 dagen te stoppen met roken. Ze doen dit samen met andere Hillegommers en krijgen toegang tot een WhatsApp gemeenschap. In deze groep worden ervaringen, tips en weetjes over stoppen met roken gedeeld. Deelnemers ontvangen 5x de Samen Stoppen nieuwsbrief. Tevens zal er een coach zijn die vragen kan beantwoorden in een wekelijks vragenuurtje. Meedoen met Samen Stoppen is gratis.

Samen Stoppen is een initiatief van Healthy Hillegom. We proberen de gezonde keuze de makkelijke keuze te maken in Hillegom en inwoners te steunen die gezonder willen leven.

Aankomende evenementen

Lees ook: