Nieuwe eigenaresse De Houttuin

Hillegom – Per 1 oktober heeft De Houttuin een nieuwe eigenaresse. Ze stelt zich graag aan jullie voor!

Advertentie

“Hey allemaal! Ik ben Daniek Barends, 24 jaar en ik neem vanaf 1 oktober de Houttuin te Hillegom over. En daarom wil ik wat meer over mezelf vertellen! Ik heb 5 jaar bij de Houttuin gewerkt, met heel veel plezier bij Jeroen. In de jaren dat ik daar gewerkt heb, heb ik veel geleerd van hem. Hij had zo een passie voor zijn werk, en ik ben blij dat ik ook dat van hem heb meegekregen! En in al die jaren heb ik een hele goede en sterke band op gebouwd met Jeroen. En daardoor leerde ik ook Lisselot en de kids kennen. Ik heb altijd goed contact met Lisselot gehad, en zij kwam een aantal weken geleden met de vraag: Zou je de houttuin willen overnemen? Nouja, ik sprong natuurlijk een gat in de lucht: Want wat een bizar mooie kans! Dit was altijd al mijn grootste droom, een eigen horecabedrijf. En omdat ik al zoveel jaar hier gewerkt heb, voelt de Houttuin voor mij natuurlijk als thuiskomen. En nu kan ik mijn droom waar gaan maken! Ik ben meteen begonnen met alles wat ik zou moeten regelen, ik ben er meteen voor gaan zitten en heb alles tot in de puntjes uitgezocht. Gelukkig heb ik ook een aantal mensen om mij heen die hier ook heel veel verstand van hebben, wat zo fijn is. Want daardoor liep alles eigenlijk heel erg soepel. Ik heb het rond gekregen, en dat vind ik zo ontzettend mooi en daar ben ik zo blij mee. Ook omdat ik nu de Houttuin kan door laten draaien, met heel veel liefde want het voelt toch als een plek die voor altijd zou moeten blijven. Voor Jeroen!

Wel komen er een aantal aanpassingen: Ik ga in de zomers langer open, en eigenlijk alle avonden. Waardoor we ook een heerlijke en fijne borrelkaart krijgen. Aangezien we een heerlijk terras hebben, heb ik die ook opgedoft! Dus heb jij een zware werkdag gehad, en is het nou 25 of 15 graden en ben je toe aan even ‘niks’ en ontspanning? Geen probleem! We hebben heaters over het terras, een warme deken en warme drankjes of een wijntje met lekkers! Ook kan je in de ochtend aanschuiven voor een heerlijk ontbijtje, van een broodje met verse jus tot aan een smoothie met een bowl kwark. Verder heb ik een aantal kleine dingen vernieuwd: Zoals muurtekeningen, nieuwe planten, nieuwe accessories en een iets uitgebreidere menu kaart. De eerst volgende periode ben ik er alle dagen dat wij open zijn, van maandag tot en met zaterdag! Nu kennen jullie mij een klein beetje, en ik hoop jullie ook allemaal te leren kennen! Vanaf 21 september gaan wij weer open, dan sta ik voor jullie klaar. Ik kan niet wachten om jullie te verwelkomen bij de Houttuin. 1 oktober is er een officiële opening, met de hele dag leuke extra’s bij de bestellingen. Uiteraard is de opening coronaproef, vandaar beperkt plek! Hoop jullie snel te zien!”