°C
zondag 14 juli 2024

Week van de Ontmoeting in De Groeituin

Hillegom – Tijdens de landelijke Week van de Ontmoeting staan ontmoeting en verbinding centraal. Daarom organiseert WelzijnsKompas op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 13.00 uur een tuinwerkdag bij De Groeituin. De Groeituin is een nieuwe ontmoetingsplek in Hillegom aan de Oude Beek.

De Groeituin is een initiatief van WelzijnsKompas en wordt vormgegeven door een groep enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Op deze plek kunnen mensen hun talenten kwijt en tot rust komen. Er is in de afgelopen maanden, sinds de start van De Groeituin, al veel werk verzet door de vrijwilligers; maar er is nog genoeg te doen om de tuin winterklaar te maken.

Zin om nieuwe mensen te ontmoeten en de handen uit de mouwen te steken? Aanmelden voor de tuinwerkdag kan tot donderdag 1 oktober via info@welzijnskompas.nl of 0252 – 757 100. Deelname aan de tuinwerkdag is kosteloos en er wordt gezorgd voor koffie en thee. Nieuwsgierig naar De Groeituin maar niet beschikbaar op 3 oktober? Tot 1 november is er op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, mits het weer het toelaat, een vaste vrijwilliger aanwezig op De Groeituin. Iedereen kan langskomen voor een korte rondleiding om, in overleg met de vrijwilliger, aan de slag te gaan op De Groeituin.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Carlijn French, buurtwerker bij WelzijnsKompas via 0252-757100 of c.french@welzijnskompas.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: