Corona-uitbraak op Fioretti Hillegom

1 min leestijd

Hillegom – Het Fioretti College Hillegom laat in een brief aan de ouders weten dat er bij vijf leerlingen en vijf docenten corona is geconstateerd. Ook zitten er meerderen met corona gerelateerde klachten thuis te wachten op de testuitslag. De besmettingen zijn terug te leiden tot een paar klassen. Dat is de reden dat ze hebben besloten om alle leerlingen en docenten van huis blauw (mavo onderbouw) thuis te laten.

Lees ook: Coronamaatregelen versoepeld in parkwijk

De docenten en leerlingen met COVID-19 virus maken het naar omstandigheden goed. De leerlingen uit huis blauw die thuis moeten blijven, zullen via Google Meet hun lessen volgen. Alle andere leerlingen krijgen gewoon op school les, maar er wordt wel opgeroepen om bij klachten thuis te blijven. De school hoopt de verspreiding met deze maatregelen tegen te gaan.