°C
dinsdag 23 juli 2024

Aanvragen mantelzorgcompliment is nog mogelijk!

Hillegom – Mantelzorgers die aan de voorwaarden voldoen kunnen het mantelzorgcompliment nog aanvragen. Het is mogelijk om tot uiterlijk 1 november 2020 het mantelzorgcompliment aan te vragen bij WelzijnsKompas Hillegom-Lisse. 1 november is de strikte einddatum! Via de website van WelzijnsKompas, www.welzijnskompas.nl , kan het formulier digitaal ingevuld en verstuurd worden. Meer informatie en de voorwaarden zijn op de website te vinden.

Het is ook mogelijk een papieren versie van het aanvraagformulier in te vullen. Het formulier kan opgehaald worden op het gemeentehuis van Hillegom of Lisse. Ook op beide locaties van WelzijnsKompas, Medisch Centrum Lisse en dienstencentrum Elsbroek Hillegom, kan het aanvraagformulier worden opgehaald tijdens openingstijden.

Het mantelzorgcompliment is een blijk van waardering van de gemeentes Hillegom en Lisse. Zij vinden het belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen.

Voor vragen en of hulp met het invullen van het mantelzorgcompliment kan men contact opnemen met WelzijnsKompas via info@welzijnskompas.nl of via telefoonnummer 0252-75 71 00, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30uur.

Tekst: Welzijnskompas

Aankomende evenementen

Lees ook: