°C
dinsdag 16 juli 2024

Steun fietsmaatjes Hillegom doen mee aan Actie Warm Hart

Hillegom – Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse doet in 2020 mee aan Actie Warm Hart. Met Actie Warm Hart bepalen de leden van KRO-NCRV welke goede doelen aandacht verdienen. Bij voldoende stemmen maakt de stichting maakt kans op een donatie van € 10.000, € 5.000 of € 2.500.

Fons van Tongeren uit Hillegom is een van de deelnemers van Actie Warm Hart van KRO- NCRV. Hij zet zich in om voor Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse zoveel mogelijk stemmen te werven en zo kans te maken op een donatie van € 10.000. Fons vertelt waarom juist deze stichting dit financiële steuntje in de rug van de KRO-NCRV zo verdient.

“Onze stichting maakt het mogelijk dat mensen die niet zelfstandig kunnen of willen fietsen, toch samen met een fietsmaatje op een duofiets in de omgeving kunnen fietsen. Ook voor mensen die door omstandigheden in een isolement dreigen te komen, is dit een prachtige manier om in contact te komen met anderen. Tegelijkertijd biedt de stichting aan vitale en sociaal bewuste mensen, een gezonde, gezellige en zingevende vrijwilligersmogelijkheid als Fietsmaatje. Het geld zal besteed worden aan de aanschaf van duofietsen, zodat wij nóg meer gasten de kans kunnen geven om gezellig met onze vrijwilligers een rondje door de regio te fietsen. We fietsen in deze tijden van COVID-19met schermen en we volgen de coronamaatregelen op. Zo kan Fietsmaatjes Hillegom Lisse inwoners weer wat uit hun isolement halen en blij maken. Wij zijn een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die graag sámen met onze gasten een fantastische en vooral gezellige tijd willen hebben”. Voor meer informatie over de fietsmaatjes kijk op: www.fietsmaatjeshillegomlisse.nl

Vanaf 10 september jl. tot en met 14 november a.s. kunt u op Fietsmaatjes Hillegom Lisse stemmen via www.warmhart.kro-ncrv.nl/goede-doelen/fietsmaatjes-hillegom-lisse

Bij het uitbrengen van een stem, worden de (contact)gegevens van de stemmer gevraagd. Dit is enkel ter controle zodat het stemmen eerlijk verloopt. De (contact)gegevens worden niet voor andere doeleinden ingezet of gebruikt. Een stem is geldig zodra de stemmer een bevestiging in de e-mail krijgt van KRO-NCRV – dit gebeurt binnen 15 minuten.

KRO-NCRV schenkt de stichting € 10 voor elk nieuw lid.
KRO-NCRV organiseert deze actie omdat zij gelooft in een warme samenleving, waarin we omkijken naar elkaar. Een samenleving die draait om iets minder ‘mij’ en iets meer ‘wij’. KRO-NCRV geeft daarom naast de donaties van € 10.000, € 5.000 en € 2.500 aan drie goede doelen, ook een donatie van € 10 aan Fietsmaatjes Hillegom Lisse voor elk nieuw lid dat zich aanmeldt via de actiepagina van dit goede doel op. Mensen steunen Fietsmaatjes Hillegom Lisse dus ook door lid te worden van KRO-NCRV via de actiepagina. Het KRO-NCRV-lidmaatschap kost € 6 per jaar. Daarmee steunen mensen de programma’s die KRO-NCRV maakt, krijgen ze toegang tot exclusieve evenementen en ontvangen ze drie keer per jaar het gratis ledenmagazine Vertel.

Aankomende evenementen

Lees ook: