°C
zondag 14 juli 2024

Beatlesboek overhandigd aan burgemeester’

Hillegom – Het Beatlesboek “Beatles in Kleur” werd afgelopen week overhandig aan Burgemeester Arie van Erk. Het boek omvat meer dan 200 kleurenfoto’s van the Beatles en het bezoek aan Nederland, waaronder ook het bezoek van Hillegom valt.

Zie ook: Onthulling Beatlesmonument.

In het boek staan documenten over het Beatles bezoek aan Hillegom tussen de gemeente Hillegom en de Rijkspolitie. Verder staan er verhalen in over het vergeten concert, het verboden Beatles biertje van brouwerij Klein Duimpje, het ontstaan van het Beatlesmonument en Beatlesbedevaartplaatsen waaronder natuurlijk Hillegom en tenslotte de geschiedenis van het Beatlesmuseum in Alkmaar.

Het boek is geschreven door Azing Moltmaker. De hoofdstukken over Hillegom zijn geschreven door Frans van der Riet. Burgemeester Arie van Erk bladerde door het boek en genoot zichtbaar van zoveel herinnering. Het boek is te koop voor € 25,- bij The Read Shop en Plus Tolenaar en te bestellen via info@beatlesbollenstreek.nl.

Aankomende evenementen

Lees ook: