°C
dinsdag 23 juli 2024

Samen gezond

Op maandag 05 oktober, tijdens de landelijke Week van de Ontmoeting, vindt van 10.00 tot 13.00 uur de eerste van acht bijeenkomsten plaats in Sportcentrum De Vosse, Vosselaan 152 Hillegom. De nieuwe activiteit Samen Gezond is er voor mensen die gezonder en fitter door het leven willen gaan. Door de komst van corona is het thema gezonde leefstijl actueler dan ooit. Kom erbij en doe mee!

Elke bijeenkomst verzorgt Paul de Bree, buurtsportcoach bij SportSupport, een sportieve activiteit waaraan iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen. Daarnaast schuiven interessante sprekers op het gebied van een gezonde leefstijl aan om meer te vertellen over bijvoorbeeld lichaamsbeweging en voeding. Uiteraard is er ook ruimte voor kennismaken en bijpraten met elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee. De activiteit wordt wekelijks afgerond met het samen bereiden en nuttigen van een lekkere, gezonde lunch. Bij de activiteit Samen Gezond worden alle RIVM richtlijnen in acht genomen.

Samen Gezond is een gezamenlijk initiatief van WelzijnsKompas, Sportfondsen Hillegom en Hillegom in Beweging. De bijeenkomsten vinden plaats op maandag 5, 12, 19 en 26 oktober en 2, 9, 16 en 23 november. De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. De kosten voor acht bijeenkomsten, inclusief lunch, bedragen 24 euro. Iedereen vanaf 23 jaar die met een gezonde leefstijl aan de slag wilt gaan is welkom! Mocht het niet mogelijk zijn om aan de eerste editie Samen Gezond deel te nemen, dan is het mogelijk om aan te melden voor een volgende editie.

Voor aanmelding of meer informatie zie www.hillegominbeweging.nl of neem contact op met Carlijn French, buurtwerker WelzijnsKompas, 0252 757100 / info@welzijnskompas.nl

Aankomende evenementen

Lees ook: