°C
woensdag 24 juli 2024

Faalangst bus rijdt door Hillegom

Zaterdag 26 en zondag 27 september rijdt de faalangst bus door Hillegom en omstreken. Wil je meer informatie over faalangst en wat je er zelf aan kunt doen, kom dan informatie halen op een van deze dagen. Sandra Keizer en Krista van Hoekelen (Kunstzinnige Therapie Hillegom en Leercoach Bollenstreek) hebben drie jaar geleden het initiatief genomen om meer te investeren in hulp te bieden bij faalangst. Zo zijn er trainingen en workshops die je bij F-art (afgekort Faal Angst Reductie Training) kunt volgen. Hiernaast zijn er werkboeken en DIY pakketten te bestellen om zelf aan de slag te gaan. 

F-art kenmerkt zich door de grote zelfstandigheid die je leert omtrent faalangst. Handvatten voor ouders zijn dus het grootste onderdeel van de training F-art Junior voor kinderen vanaf 6 jaar. Bij de trainingen vanaf 9 jaar komt de zelfstandigheid bij de kinderen een stuk meer kijken, maar de ouders krijgen nog steeds handvatten. 

Heb jij een kind waarbij je faalangst vermoedt, dat bijvoorbeeld vaak buikpijn heeft waar prestatie nodig is, die het lastig vind om taken af te ronden of die de lat voor zichzelf veel te hoog legt? Kom dan informatie halen bij de Faalangstbus. De route van de bus wordt kenbaar gemaakt op onze Facebook pagina, welke je kunt vinden onder @FaalangstReductie of onze website www.f-art.nu

Aankomende evenementen

Lees ook: