°C
woensdag 24 juli 2024

Overleden persoon aangetroffen in sloot Hillegom

Hillegom – Vanochtend is een overleden persoon aangetroffen in de sloot langs de Van Limburg Stirumlaan in Hillegom. Dit laat de politie via Twitter weten. De politie doet nu onderzoek of er sprake is van een misdrijf. Over de indentiteit van het slachtoffer is nog niks bekend.

De wijkagent van Hillegom maakt zich op Twitter ook boos over fotograferende en filmende passanten. Hij laat weten: “Meerdere bestuurders filmen het incident Weerlaan #Hillegom. Allemaal ontvangen ze een bekeuring.” Later liet de politie weten dat zeker vier filmende bestuurders die langsreden een bekeuring van 239,- euro op de mat kunnen verwachten.

Geen misdrijf
De politie laat aan Hillegom Online weten dat er geen sprake is van een misdrijf en daarbij houdt ook de woordvoering op. Wat er precies heeft plaatsgevonden zal de politie dus niet melden of bevestigen.

Aankomende evenementen

Lees ook: