°C
woensdag 17 juli 2024

Buikschuiven bij Speeltuin Weerestein

Woensdagmiddag organiseert Speeltuin Weerestein een buikschuif-evenement met een maar liefst 20meter lange baan.Vorig jaar ging het evenement niet door wegens slecht weer, en dit jaar werd het vanwege de Coronabeperkingen uitgesteld tot 12 augustus. Maar nu gaat het toch echt gebeuren. Bijkomend voordeel is dat het supermooi weer wordt.

Coronaproof

De gloednieuwe baan wordt met water en zachte zeep superglad gemaakt, dus het is tevens een geheel “coronaproof” evenement. Voor de allerverste buikschuiver is er een mooie trofee beschikbaar gesteld door Sportsupport Haarlem en omgeving en voor twee leeftijdscategorieën zijn er leuke andere prijzen te winnen. Deelname is gratis, ook voor niet-leden, en bedoeld voor kinderen t/m 12 jaar. Er is zeer beperkt plaats voor volwassenen, maar tot 6 jaar is begeleiding wel verplicht. Bij de bar zijn koude verfrissingen te koop.

Speeltuinshirt en zwembroek

Inschrijven voor deelname kan ter plaatse tot 14:00 uur, trek dus allemaal je groene speeltuinshirt en je zwemkleding aan en kom genieten van een onvergetelijk evenement.

Aankomende evenementen

Lees ook: